Startsidan

onsdag 18 augusti 2010

Måndag Fashion week !!!

Shooohooo ! Fashion måndag !

3 timmar innan vi skulle vara där fick jag reda på att vi skulle dit. Inga kläder, inga skor, ingenting passade.
Va nästan på väg att banga ur. Men drog iväg och inhandlade 2 par skor.  Hem och sprang runt som en stucken gris och skulle packa ner alla Dylan saker eftersom vi fixade barnvakt i sista minuten. Tack Mamma !
Lämnade av Dylan och vad händer då ???????!!!!!!!!!

MINA SKOR GICK SÖNDER !!!!

Vi har inte direkt garderob och skohylla i bilen så det var bara att glatt springa in barfota i Sickla centrum och inhandla ett par nya. Då var klockan 18.30. Alltså den tiden vi skulle varit framme egentligen.
Thomas körde med gasen i botten och jag försökte sminka mig. Och det kan ni ju tänka er hur det blev. Skit !
Det var bara att svälja all stress och irretation för nu var vi framme. 350 kr förresten kostade det att parkera bilen till dagen efter. Sjukt ! Ush ! Blä ! Kräk !

Som sagt äntligen framme och ställde oss i kön. Pustade ut. Sen kom Thomas 2 jobbar kompisar och gjorde oss sällskap i kön. Jätte trevliga brudar. Snygga också ;) Så poppade det upp ett till nytt ansikte. En kompis till Johanna. Trevlig kille ! Den där Chris .
Det vimmlade av kändisar och snygga ben.


Här är dom Jonna till vänster och Johanna till höger.
Modevisningen började och jag såg ingenting :( . Det var så sjuuukt mycket folk . Så vi gav upp till slut och tog en plats ute i stället. Vi hade jätte trevligt. Kul att äntligen få träffa lite folk som Thomas jobbar med.

Här har vi hunken Chris som visade sig vara en skitskön kille och Snowboardproffs.

Jonna drog hem. Johanna stannade ett tag till och vi drog vidare. På vägen ut mötte vi Alice som kände Chris sedan tidigare. Så alla hakade på varandra .
Drog till ett nytt ställe. Och vilken lyckad kväll. Länge sedan jag var ute och bara pratade och skrattade. Alltid press och stress på att gå vidare annars .
Jätte trevligt och har nog inte skrattat så mycket på länge.
Älskar att träffa nytt folk ...... när det klickar.




Tack för den kvällen !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar